Taxi vervoer
Airport vervoer
Groepsvervoer
Zakelijk vervoer
Trouwvervoer

Taxivervoer

Airport taxi Rotterdam

Heeft u een taxirit nodig naar Schiphol, Eindhoven airport, Brussel airport en uiteraard Rotterdam Airport, dan staan wij 24/7 voor u klaar.

U kunt uw taxi reserveren via reserveer formulier of u kunt ons bellen op nummer 06-34201117.

Vaste actie prijzen wanneer u van te voren telefonisch of online boekt. Wij zorgen er voor dat de chauffeur u op tijd ophaalt en weg brengt.

Wanneer u een taxi nodig heeft Van Rotterdam airport, Schiphol, Eindhoven airport of Brussel airport dan staat de chauffeur netjes op u te wachten op de
afgesproken locatie. Deze locatie krijgt u direct na uw landing door van onze chauffeur. Mocht u vertraging hebben, dan is dat geen probleem. Wanneer wij uw vluchtnummer hebben, zijn wij daar van op de hoogte en passen wij onze tijd aan.

Zakelijk vervoer Rotterdam

Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in nette en comfortabele auto’s met een professionele chauffeur.

Maar daar blijft het niet bij, want ook binnen Nederland of naar België en Duitsland vervoeren wij u, uw medewerkers of zakenrelaties. Een prijs afspraak vooraf is mogelijk. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

Neem contact op als u een vaste partner zoekt voor uw zakelijke taxiritten. Wij stellen graag een offerte voor u op.

Betaling op rekening is mogelijk

Trouwvervoer

Een onvergetelijke bruiloft kan niet zonder het huren van een luxe Mercedes-Benz. We kunnen zowel het vervoer van het echtpaar als de gasten optimaal verzorgen.

Taxibusje Rotterdam

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxi busje in Rotterdam? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.